• Utskrift
  • Print
  • Del på
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Selskapets profil

Bambino Mio holder til i Brixworth, England og ble etablert i 1997. Men det var i 1992 det hele startet. Den gang som et servicefirma som tilbød bleievask tjenester. Det var erfaringene fra dette som lå til grunn da Bambino Mio ble grunnlagt og begynte å selge bleier pr postordre.

Da postordresalget økte var det naturlig også å utvide salget til å omfatte uavhengige baby butikker, senere også til kjeder. I 2003 begynte selskapet å ekspandere til utlandet og har nå forhandlere i 50 land.

I årenes løp har Bambino Mio hatt en kontinuerlig ekspansjon og forbedret produktsortimentet basert på deres førstehånds erfaring med barn og deres kunnskap fra det gjenbrukbare bleiemarkedet.

Bambino Mio har kontinuerlig fokuset rettet mot gjenbrukbare bleier og tilbehør. Bambino Mio har utviklet en serie produkter som representerer noe av det beste foreldre kan kjøpe til sine barn. Kvalitet, komfort, ydeevne og stil står i fokus og gjenspeiles i alle produktene. Produktene produseres etter den høyeste standard og etter spesifikasjoner som skal sikre at foreldrene får tilgang til de beste produkter til overkommelige priser.

Bambino Mio`s produkter har gjennom de seneste år kontinuerlig vunnet priser og blitt tildelt utmerkelser av ledende forbrukertidskrifter og publikasjoner. Dette er grunnen til at Bambino Mio merket nå har etablert seg som et av de mest populære valg når det gjelder bomullsbleier, verden over.
Publisert med Digipoint - MyDiSafe Publishing CMS