• Utskrift
  • Print
  • Del på
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Produkt design og Utvikling

Bambino Mio Design og Utviklings team som holder til i Brixworth Northampton jobber kontinuerlig med å tilby det siste innen innovasjon og design. Vår merkevare forplikter oss til å utvikle produkter som overgår foreldres forventinger til våre produkter. Vi skal være på forkant av utviklingen til enhver tid.

Spesielt har vi gjort vesentlige tekniske fremskriftt ved å kunne tilby Mio Fresh antibakterielle bleierengjøringspulver og Mio Care vaskemiddel. Begge produkter representerer ansvarlige alternativer til andre merker som ikke har negativ innvirkning på barnet eller miljøet.

Vi er stolte av kontinuerlig å ha forbedret våre bleiebukser. De fremstår i dag med et snitt som er nøye tilpasset barnets form og fasong. Resultatet er en bleiebukse som er mindre bulkete. Tekstilen i bleiebuksen er tildelt Økotex- 100 sertifikat, en bekreftelse på at produktet er helt uten skadelige substanser (tekstilen inneholder ikke azo dyes, pesticides, carcinogenic eller allergenic dyes). Trekket er robust og tåler hard bruk samtidig som det er mykt og komfortabelt for barnet. Vår design er klassisk, men med en tidsmessig twist.

Fødsel til Pottestadiet pakken, MioNappy bleiesett og Essentials gjør det enkelt for foreldre å kjøpe våre produkter. Vi har satt sammen disse alternative settene for at det skal være enklere og mer økonomisk å kjøpe bleierne og alternativt tilbehør. Husk det vil alltid være mest økonomisk å kjøpe sett.
Publisert med Digipoint - MyDiSafe Publishing CMS