Velkommen til vår nettbutikk


Vilkår og betingelser

Betaling og priser:

I det du som kunde gjenomfører et kjøp på Barnenett.no aksepterer du kjøps og leveringsbetingelsene til MedArt as og Barnenett.  Alle priser på Barnenett er inklusive mva.  Frakt blir beregnet ut i fra kjøpsøyeblikket i netthandelen  og godkjennelse av kunde. Barnenett forbeholder seg retten til og kansellere ordre  Det vil da ikke bli trukket for penger fra din konto eller fakturert fra MedArt as/Barnenett.


Bekreftelse: 

Når bestillingen er sendt  vil du motta en ordrebekreftelse og angrerettsskjema, mottar du ikke ordrebekreftelse er ikke bestillingen din mottatt av Barnenett.  Kontakt oss om du har noen spørsmål .


Forbehold

MedArt as/ Barnenett tat forbehold om at prisfeil, tekstfeil, trykk og bildefeil , og feil i lagerstatus kan forekomme kan forekomme på barnenett.no .  Skulle slike feil oppstå vil vi forsøke å løse det på best mulig måte.

Retur og bytte


Retur av vare kjøpt på barnenett.no

Som kunde har du  returrett til alle servicepakker og brevpakker innenfor angrefristen på 14 dager.


Reklamasjon

Varene du har bestilt skal være feilfrie ved levering. Skulle du få en defekt eller feillevert vare skal du kontakte barnenett.no innen rimelig tid, og senest innen14 dageretter du oppdaget defekten eller feilleveransen.

Om din vare skulle slutte å fungere under reklamasjonstiden sender vi den vanligvis til et serviceverksted for reparasjon. Barnenett har ikke eget verksted til reparasjon av varer. Vær oppmerksom på at leverandøren har to forsøk på å reparere samme feil ved produktet innen de plikter å bytte den ut mot en ny. Skyldes feilen på varen brukerfeil kan du som kunde belastes for hele eller deler av reparasjonen og fraktkostnadene. Dersom feilen ikke skyldes brukerfeil, men en svakhet ved produktet vil du få tilbakebetalt fraktkostnader på produktet. Kvittering for forsendelsen må da framvises skriftlig.

Angrerett

Ønsker du å angre kjøpet ditt, må vi ha skriftlig beskjed senest 14 dager etter at du har mottatt varen og informasjon om angreretten. Du kan også angre før varen kommer. Når du angrer har du krav på å få tilbake pengene. Vil du heve kjøpet ved bruk av angrefristloven, må du opplyse om dette ved returen.Skjemaet må være korrekt utfylt og sendes med varen til:

Barnenett.no 

MedArt as

Gladvollveien 24 G

N-1168 Oslo


Pengene vil bli tilbakeført til kunde når varen er returnert i original emballasjen og i den ubrukte stand som varen ble sendt i. Husk å oppgi kundenummeret og fakturanummeret!

Dersom du angrer på kjøp av varer som er spesialtilpasset deg, må du betale for faktisk utført arbeid og medgåtte materialer.

Angreretten går tapt dersom varen ikke kan leveres tilbake i original emballasjen og i ubrukt stand og samme mengde.