Vår historie

Barne ble etablert tidlig på 2000 tallet, da under navnet TummyTub. Eierene av barnenett driver et medisinsk utstyrsfirma og  Tummy Tub var et produkt vi ble introdusert for i Tyskland i forbindelse med en helsemesse. Det var jordmødrene ved ABC enheten ved Aker sykehus som spurte om vi ikke kunne ta inn denne unike badebøtten som var sterkt anbefalt av jordmødre i Tyskland og Holland .  Produktet ble etterhvert svært populært i resten av europa og i Norge . Det var ikke kun ett barnebad men gav brukerene flere tilleggsfordeler.  Ved senere produktutvelgelser har vi sett etter unike produkter med tilleggsfordeler og bygget vårt sortiment rundt dette. Vårt fokus har vært best for barnet  og best for miljø.Siden har vi tilføyet flere unike produkter i vårt sortiment som er anbefalt av helsepersonell i tillegg til andre tradisjonelle barneprodukter.    

 

Som foreldre er man opptatt av fremtid for sine barn.   Vi var tidlig ute og tilbød tøybleier fra Bambinomio , som er best for barnet og best for miljø. 


Vi introduserer nå en gjenbruksside for barneutstyr og tøy. 

VÅRT MOTTO

BEST FOR BARNET, BEST FOR MILJØ

FOR EN BEDRE FREMTID Håndverk


Avsnitt er de viktigste byggeklossene på nettsider. For å endre innholdet i dette avsnittet dobbeltklikker du her eller klikker på Rediger tekst. Du kan også endre stil på teksten. Hvis du drar teksten vil avsnittet bli flyttet på siden.

Kvalitetssikring


Avsnitt er de viktigste byggeklossene på nettsider. For å endre innholdet i dette avsnittet dobbeltklikker du her eller klikker på Rediger tekst. Du kan også endre stil på teksten. Hvis du drar teksten vil avsnittet bli flyttet på siden. Ett avsnitt kan være nok til å introdusere prosjektet ditt, hvis det blir for langt bør du dele teksten inn i flere avsnitt. En lang tekst er perfekt til å forklare hva som er unikt med din side.